Starspace Business Apps

Boost uw cashflow, maximaliseer uw bedrijfsgroei

Facturen, ze zijn nou eenmaal onmisbaar voor ondernemers. Helaas worden ze nog vaak genoeg te laat of zelfs helemaal niet betaalt. Dit heeft negatieve gevolgen voor uw cashflow en is voor u als ondernemer ontzettend vervelend. Zo bent u veel onnodige tijd en geld kwijt aan het innen van uw openstaande facturen. 

Waarom Debtor Care?

Met Debtor Care worden wanbetalers vroegtijdig ontdekt, wordt het debiteurensaldo verlaagd en worden openstaande vorderingen doorgaans eerder betaald. Dit resulteert ten eerste in besparing van overbodige tijd en kosten, en ten tweede in een optimale cashflow voor uw onderneming. Met een optimale cashflow kan de liquiditeitspositie verhoogd worden en het concurrentievoordeel worden vergroot.

Debtor Care is een app van Starspace business apps en helpt ondernemers een optimaal debiteurenbeheer te realiseren, zonder dat de relatie met de klant verslechterd en er onnodig tijd en geld wordt verspild.

Belangrijke data in één duidelijk overzicht

Met één druk op de knop advies van een specialist

Mogelijkheid op maat gemaakte workflows

Incasso vanaf iedere plek

Geef uw cashflow een boost met Debtor Care

In de digitale omgeving van Debtor Care vindt u al uw acties in een duidelijk overzicht terug, zo krijgt u in één oogopslag direct inzicht in de huidige status van uw klanten en het aantal aanmaningen dat verstuurd is. De applicatie maakt het ook mogelijk om met één klik een volgende actie te ondernemen in het incassoproces, denk bijvoorbeeld aan een (volgende) herinnering of aanmaning versturen. 

Met het overzicht ziet u in één oogopslag hoe hoog het onbetaalde bedrag is, hoe lang het onbetaalde bedrag al open staat en welke debiteur de factuur niet betaalt. Zo ziet u in één oogopslag de huidige situatie van uw cashflow en heeft u de mogelijkheid om uw cashflow vroegtijdig te beschermen of te boosten. Ook beschikt de Debtor Care over een functie die het mogelijk maakt om met één klik uw debiteuren te bellen of te mailen. In het overzicht is altijd terug te vinden op welke manier (telefonisch of per mail) en wanneer de debiteuren benaderd zijn. 

Daarnaast is het ook mogelijk om uw incasso proces te automatiseren door middel van op maat gemaakte workflows. Waarmee u het incassoproces geheel naar eigen wil kunt invullen, u behoudt de controle en bepaald zelf wat en wanneer uw klant iets ontvangt.

De Debtor Care zorgt daarentegen ook voor het behoud van een goede relatie met uw klanten. Alle aanmaningen worden door onze incassopartner gemaakt en verzonden, zo hoeft u niet vanuit uw eigen naam ‘vervelende’ aanmaningen te versturen, waardoor de relatie met uw klant niet stuk kan lopen of verslechteren.

Betaalt uw klant na meerdere herinneringen alsnog niet? Dan kunt u met één klik hulp inschakelen van een incassobureau. Met behulp van onze nauw verwante incassopartners is het mogelijk om direct een incasso traject te starten. Alles onder één dak dus.

Voordelen Debtor Care

Onze incassopartners beschikken over een deskundig en ervaren team met ‘eigen’ juristen in dienst waardoor zij 85% van de openstaande facturen al in de minnelijke fase incasseren. Daarnaast beschikken zij over een ruime ervaring op het gebied van het verbintenissenrecht en de incasso van onverschuldigd betaalde bedragen en weten precies welke maatregelen genomen moeten worden voor een succesvol en risicoloos debiteurenbeheer.

Meer omzet, minder risico's

Wilt u afspraak maken of grais advies? Log in met uw contactgegevens of vul het andertaande formulier in en wij bellen u binnen 2 uur terug.

Onze Credit Control Specialisten

Onze Credit Control specialisten beschikken over jarenlange ervaring en expertise op het gebied van risicobeheer en financiële analyses. Met onze kennis en vaardigheden kunnen wij iedere onderneming helpen om hun financiële risico’s te beperken en hun groeipotentieel te maximaliseren.

Laurens Lemmens

Credit Control
Specialist

Joost Konings

Credit Control
Specialist

Bas Toet

Credit Control
Specialist

Realiseer uw groei met Starspace

Kan uw debiteurenbeheer beter? Beperk uw kosten en risico’s en realiseer uw bedrijfsgroei.

Lukt het niet om de openstaande vorderingen in het minnelijke traject (buitengerechtelijke fase) te innen? Geen probleem. Starspace gaat verder waar andere stoppen. Waar andere stoppen schakelen wij het gerechtelijk traject in. Het gerechtelijk traject wordt wordt geheel verzorgd door Starspace.

Starspace werkt nauw samen met geselecteerde gerechtsdeurwaarders, incasso advocaten en andere specialisten. Zo staat Starspace garant voor kwaliteit en hebben onze partners een landelijke deurwaarders dekking en beschikken wij over een internationaal partnernetwerk waardoor het niet uitmaakt waar de debiteur zich bevindt. Zo hoeft u niet bij verschillende partijen terecht en kan alles onder één dak geregeld worden.

Direct de Debtor Care aanvragen of wilt u advies? Ons team is al jaren gespecialiseerd in credit management en kunnen u ten alle tijden van advies voorzien. Verder beschikken onze incassopartners over eigen juristen met een ruime ervaring op het gebied van het verbintenissenrecht en de incasso van onverschuldigd betaalde bedragen en weten precies welke maatregelen genomen moeten worden voor een succesvolle incasso. 

Vul het onderstaand formulier in en wij nemen direct contact op. Liever direct iemand spreken? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 070 –  of stuur een e-mail naar info@starspace-enterprises.com.


  Door dit formulier in te gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

  FAQ: Veelgestelde vragen over Debtor Care

  Onze kantoren

  Den Haag

  Amsterdam

  Laatste Nieuwsberichten

  Software ontwikkeling bedrijf Starspace: uw gids naar efficiëntie en groei

  Software ontwikkeling bedrijf Starspace: uw gids naar efficiëntie…

  Software ontwikkeling bedrijf Starspace: uw gids naar efficiëntie en groei In een wereld waarin technologie het…

  Optimaliseren van processen: de sleutel naar groei

  Optimaliseren van processen: de sleutel naar groei

  Optimaliseren van processen: de sleutel naar groei In deze drukke moderne zakenwereld is het belangrijk dat…

  Processen optimaliseren: de basis van bedrijfsgroei

  Processen optimaliseren: de basis van bedrijfsgroei

  Processen optimaliseren: de basis van bedrijfsgroei In de zakenwereld veranderen de concurrentie en de markt voortdurend.…

  Duurzaam ondernemen: de tools van Starspace helpen u op weg

  Duurzaam ondernemen: de tools van Starspace helpen u…

  Duurzaam ondernemen: de tools van Starspace helpen u op weg Duurzaam ondernemen staat steeds meer in…

  Bedrijfsprocessen optimaliseren: realiseer uw groeipotentie

  Bedrijfsprocessen optimaliseren: realiseer uw groeipotentie

  Bedrijfsprocessen optimaliseren: realiseer uw groeipotentie Efficiëntie en controle zijn essentieel voor het stimuleren van bedrijfsgroei en…

  Optimaal groeien: succesfactoren en strategieën voor succes

  Optimaal groeien: succesfactoren en strategieën voor succes

  Optimaal groeien: succesfactoren en strategieën voor succes Optimaal groeien is een doel dat veel bedrijven nastreven,…