The right space

Laat uw bedrijf groeien

Van orders tot informatie aanvragen, bedrijven hebben er continu mee te maken. Kleine(re) bedrijven kunnen deze brij aan data/gegevens prima handmatig bijhouden en ordenen, maar wat als uw bedrijf gaat groeien? Is het handmatig bijhouden en ordenen van aanvragen dan nog steeds een optie?

Waarom Sales Care?

Sales is het allerbelangrijkste onderdeel van een bedrijf. Zonder sales heeft een bedrijf geen bestaansrecht. Als ondernemer wilt u dan ook dat alle inkomende aanvragen perfect worden opgevolgd. 

U wil precies weten hoeveel aanvragen u binnenkrijgt voor elk product, wie uw beste verkoper is en welke klant de meeste omzet in het laatje brengt. Helaas beschikt u als ondernemer niet over deze gegevens waardoor u onmogelijk kan sturen en uw bedrijfsgroei kan plannen.

Sales Care is een app van Starspace business apps en helpt ondernemers met het mogelijk maken van duurzame groei. Met onze apps beschikt u over een arsenaal tools om die efficiënte groei mogelijk te maken door processen waterdicht te structureren

Met de Sales Care krijgt u direct inzicht in belangrijke en relevante gegevens van uw (potentiële) klanten. De software biedt de mogelijkheid om uw salesproces te automatiseren door middel van op maat gemaakte workflows, waarmee u het salesproces geheel naar eigen wil kunt invullen. Zo krijgt u de volledige controle over uw bedrijf en bepaald u zelf door wie en wanneer uw (potentiële) klanten benaderd worden. Get in control of your growth met de Sales Care van Starspace business apps.

Belangrijke data in één duidelijk overzicht

Op tijd zien of wat uw (potentiële) klanten opleveren

Mogelijkheid op maat gemaakte workflows

Meer tijd en geld over voor andere zaken

Optimaliseer uw verkoopproces met de Sales Care

Sales Care lost alle problemen in één klap op. Het zorgt voor een perfecte follow up en 100% inzicht in verkoopdata. Sales Care is een sales software bedoeld om het salesproces met bestaande en potentiële klanten te vereenvoudigen. De software biedt een uitgebreid portaal waarin allerlei relevante gegevens te vinden zijn. Zo ziet u in één oogopslag precies hoeveel bestaande (leads) en potentiële (opportunities) klanten u heeft, en hoeveel zij precies hebben uitgegeven.

De Sales Care software staat verbonden met de conversation-software Steam zodat u vanaf iedere plek direct contact kunt opnemen met uw bestaande en potentiële klanten. Ten slotte beschikt de software ook over een handige agenda waarin u precies kunt inzien en  inplannen welke bestaande en/of potentiële klanten gebeld moeten/kunnen worden.

Met Sales Care beschikt u dus over een waterdicht opvolgsysteem waarbij al uw kansen in beeld zijn en het mogelijk is om in te grijpen wanneer dat nodig is. Daarnaast kunt u de prestaties van elke medewerker precies meten zodat u weet wie het meest bijdraagt aan de groei van uw organisatie.

Voordelen van de Sales Care software

Krijg controle over uw groei

Studies tonen aan dat met goede opvolging van kansen de omzet met 30% kan worden verhoogd. Scale-ups gebruiken de applicatie omdat het voor de groei van uw bedrijf noodzakelijk is om precies in beeld te hebben welke klanten en medewerkers uw bedrijf omhoog brengen.

Meer omzet, minder risico's

Wilt u afspraak maken of grais advies? Log in met uw contactgegevens of vul het andertaande formulier in en wij bellen u binnen 2 uur terug.

Onze Credit Control Specialisten

Onze Credit Control specialisten beschikken over jarenlange ervaring en expertise op het gebied van risicobeheer en financiële analyses. Met onze kennis en vaardigheden kunnen wij iedere onderneming helpen om hun financiële risico’s te beperken en hun groeipotentieel te maximaliseren.

Laurens Lemmens

Credit Control
Specialist

Joost Konings

Credit Control
Specialist

Bas Toet

Credit Control
Specialist

Realiseer duurzame groei met Starspace

Kan uw verkoopproces ook beter of staat u op het punt om door te groeien? Vraag dan direct de Sales Care software aan of vraag vrijblijvend advies aan. Ons team is al jaren gespecialiseerd in sales care en credit management en kunnen u ten alle tijden van advies voorzien. 

Get in control of your growth en start vandaag nog met een free tour. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen direct contact op. Liever direct iemand spreken? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 070 – … of stuur een e-mail naar info@starspace-enterprises.com.


  Door dit formulier in te gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

  FAQ: Veelgestelde vragen over Sales Care

  Onze kantoren

  Den Haag

  Amsterdam

  Laatste Nieuwsberichten

  Software ontwikkeling bedrijf Starspace: uw gids naar efficiëntie en groei

  Software ontwikkeling bedrijf Starspace: uw gids naar efficiëntie…

  Software ontwikkeling bedrijf Starspace: uw gids naar efficiëntie en groei In een wereld waarin technologie het…

  Optimaliseren van processen: de sleutel naar groei

  Optimaliseren van processen: de sleutel naar groei

  Optimaliseren van processen: de sleutel naar groei In deze drukke moderne zakenwereld is het belangrijk dat…

  Processen optimaliseren: de basis van bedrijfsgroei

  Processen optimaliseren: de basis van bedrijfsgroei

  Processen optimaliseren: de basis van bedrijfsgroei In de zakenwereld veranderen de concurrentie en de markt voortdurend.…

  Duurzaam ondernemen: de tools van Starspace helpen u op weg

  Duurzaam ondernemen: de tools van Starspace helpen u…

  Duurzaam ondernemen: de tools van Starspace helpen u op weg Duurzaam ondernemen staat steeds meer in…

  Bedrijfsprocessen optimaliseren: realiseer uw groeipotentie

  Bedrijfsprocessen optimaliseren: realiseer uw groeipotentie

  Bedrijfsprocessen optimaliseren: realiseer uw groeipotentie Efficiëntie en controle zijn essentieel voor het stimuleren van bedrijfsgroei en…

  Optimaal groeien: succesfactoren en strategieën voor succes

  Optimaal groeien: succesfactoren en strategieën voor succes

  Optimaal groeien: succesfactoren en strategieën voor succes Optimaal groeien is een doel dat veel bedrijven nastreven,…