Over ons

Wij, Laurens Lemmings en Joost Konings hebben Starspace opgericht in 2022. Sindsdien hebben wij met onze producten en diensten vele ondernemers geholpen de risico’s te beperken en hun bedrijfsgroei te realiseren.

Onze Credit Control Specialisten

Onze Credit Control specialisten beschikken over jarenlange ervaring en expertise op het gebied van risicobeheer en financiële analyses. Met onze kennis en vaardigheden kunnen wij iedere onderneming helpen om hun financiële risico’s te beperken en hun groeipotentieel te maximaliseren.

Laurens Lemmens

Credit Control
Specialist

Joost Konings

Credit Control
Specialist

Bas Toet

Credit Control
Specialist

Waarom we doen wat we doen

Wij zetten ons in voor een ideale zorgeloze zakenwereld met minder risico’s waarin iedere organisatie hun groeipotentie kan realiseren. Het is ons doel om organisaties wereldwijd te ondersteunen zodat zij financiële stabiliteit en zekerheid kunnen realiseren. Wij streven naar een wereld zonder financiële zorgen waarin iedere organisatie precies weet waar zij staan en op de hoogte is van alle risico’s en kansen binnen organisaties. Speciaal ontwikkeld door ondernemers, voor ondernemers.

Missie

Starspace staat voor duurzame groei en innovatie. Hiermee willen wij ondernemers wereldwijd ondersteunen om de risico’s te beperken en hun potentie volledig te realiseren. Speciaal ontwikkeld door ondernemers, voor ondernemers.

Visie

Onze visie is een wereld creëren waarin iedere ondernemer de mogelijkheid heeft, zonder financiële zorgen een duurzame groei te realiseren, zodat zij hun onderneming naar een hoger niveau kunnen tillen. Om dit te realiseren doen wij er alles aan om de financiële risico’s te beperken en ondernemers inzicht te geven in de groeipotentie van hun onderneming. Hierbij gaan wij verder waar andere stoppen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen en laat uw gegevens achter voor een vrijblijvend adviesgesprek en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


    Door dit formulier in te gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Onze kantoren

    Den Haag

    Amsterdam