Starspace Digital Markering ©

Facebook Marketing

Slokt Facebook je budget op? Krijg je niet genoeg resultaten uit jouw campagnes? Weet jij niet hoe je optimaal gebruik kan maken van Facebook marketing? Stop met geld verspillen aan Facebook advertenties zonder resultaat.

Jouw marketing is in goede handen bij Starspace Digital Marketing. Wij hebben een unieke formule die de meeste leads en conversies voor jouw bedrijf haalt bij het adverteren op Facebook. Honderden bedrijven gingen u voor.

Geen resultaat? Wij gaan verder waar anderen stoppen

Ondanks dat Facebook een razend populair platform is, lukt het bedrijven vaak niet om het gewenste resultaat te halen met adverteren op Facebook. Dit komt vaak omdat bedrijven weinig tijd, kennis en doorzettingsvermogen hebben alle hoeken van Facebook te doorgronden voor het beste resultaat.

Al onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met adverteren op Facebook. Wij weten precies wat de gebruiker triggert om te klikken op de advertentie, en een conversie te realiseren. Meeste bedrijven maken de fout om te denken vanuit hun bedrijf om conversies en leads te realiseren. Het is echter veel effectiever om vanuit het perspectief van de klant advertenties te bekijken. Wij hebben personeel in huis dat gespecialiseerd is in social media marketing. Wij begrijpen de doelgroep en weten hoe wij deze doelgroep kunnen omzetten in resultaat.

Voordelen No Cure No Pay incassobureau inschakelen

Hoe werkt Starspace Digital Marketing ©

Hoe onze trajecten voor onze clienten te werk gaan:

Stap 1

Wij maken kennis met u en uw bedrijf in de vorm van een kennismakingsgesprek

Stap 2

Onze data-analisten gaan voor u aan de slag met grondig onderzoeksrapport

Stap 3

Wij stellen een plan van aanpak op om de beste resultaten voor uw bedrijf te realiseren

Stap 4

De lancering van de Facebook advertentie campagnes wordt gerealiseerd

Stap 5

Leun achterovert en kijk hoe gekwalificeerde leads binnenkomen

Stap 6

Wij evalueren samen de resultaten en bespreken deze met u als ondernemer, en blijven optimaliseren voor een nog betere resultaat

Direct uw incasso No cure No Pay indienen?​

Elk dossier krijgt de aandacht die het nodig heeft. Geef gemakkelijk uw vordering uit handen aan ons incassobureau. Lees wat klanten vertellen over onze service. Upload uw zaak online en wij nemen direct contact met u op!

Ervaringen van onze clienten

Zeer tevreden over de module monitoring van kredietlimieten. Eindelijk houden wij goed in de hand hoeveel limiet wij verstrekken. Kortom, top systeem!
Maria Lobbers
Maria Lobbers
Zakelijk
Er was slechts 1 brief nodig! Na mijn bestelling bij een webshop kreeg ik mijn geld niet terug bij een retour. Ik heb eindeloos inspanning moeten verlenen om de klantenservice zover te krijgen om het terug te betalen. Dat bleek helemaal niet nodig. Deze heren hebben het met 1 brief...
Dyane van Alphen
Dyane van Alphen

Onze FaceBook specialisten

Binnen ons Facebook marketing team zijn er grafische designers en video bewerkers aanwezig die gespecialiseerd zijn om beelden op te leveren die een hoge conversie percentage hebben.

Onze social data analyst houdt de campagnes in de gaten en zal dit bespreken met jouw persoonlijke contactpersoon. Dit wordt binnen ons bedrijf de ‘Growth manager’ genoemd. Hij zal er alles op alles zetten om de beste resultaten neer te zetten en de campagnes te optimaliseren voor het beste resultaat

mr. May Leung

Incassojurist

mr. Wesley Boeters

Incassojurist

Bas Toet

Incassospecialist

Neem contact op!

Vul uw gegevens in en plan een vrijblijvend advies gesprek in


  Door dit formulier in te gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

  upload-rafiki@3x.png

  Veel gestelde vragen

  Waarom 100+ bedrijven u voor gingen

  Onze marketing specialisten

  linkedin

  Vraag GRATIS advies gesprek aan

  Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend advies gesprekl

   Neem telefonisch of per mail contact op

   Jelle de Vries
   Jelle de Vries
   Marketing Coordinator
   Een bijzonder prettige ervaring met deze firma. En dat zowel als schuldeiser en als "wanbetaler". Ons bedrijf werd aangeschreven in verband met een factuurtje dat we gemist hadden. Kan gebeuren natuurlijk. We ontvingen een friendly reminder. Omdat we geen kopie hadden van de factuur heb ik die opgevraagd bij ze....

    Neem telefonisch of per mail contact op