The right space

Incasso No Cure No Pay

Heeft uw klant die factuur nog steeds niet betaald? Blijf niet eeuwig wachten en schakel over op een No Cure No Pay incassobureau! Doordat ons incassobureau enkel werkt met de allerbeste juristen en incasso advocaten hebben we alle middelen in huis om uw debiteur onder maximale druk te zetten. Het resultaat: uw geld in úw portemonnee waar het hoort.

Debiteur betaalt niet? Wij gaan verder waar anderen stoppen

De eerste benadering is mild. De aanmaning of factuur kan namelijk aan de aandacht van de debiteur zijn ontschoten. Geeft uw debiteur na diverse sommaties niet thuis, dan voeren wij de druk op met maar één doel: ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk het geld ontvangt waar u recht op heeft! Van een gerechtelijke procedure, zoals een incasso kort geding tot het faillissement aanvragen van uw debiteur of het leggen van conservatoir beslag. Ons incassobureau helpt u graag!

Voordelen No Cure No Pay incassobureau inschakelen

Hoe werkt No Cure No Pay incasso?

Hoe een incassotraject in zijn werk gaat, is als volgt:

Stap 1

De betaling van uw klant blijft uit. 

Stap 2

U draagt uw vordering aan ons over waarna wij direct starten met het dossier. Voor 16:00 uur ingediend, is dezelfde dag actie.

Stap 3

Wij vullen uw dossier verder aan en stellen uw debiteur onmiddellijk in gebreke. Blijft betaling uit, dan sommeren wij schriftelijk en nemen we telefonisch contact op om hem/haar tot betaling te bewegen. 

Stap 4

U kijkt tegelijkertijd over onze schouders mee, vanuit onze eigen exclusieve online cockpit: onze geavanceerde online portaal waarin u 24/7 de actuele status van uw zaken op de voet volgt.

Stap 5

Wij hebben zestien contactmomenten met uw klant: telefonisch, per mail, via sms en brieven.

Stap 6

Er volgen drie uitkomsten:
1. Uw factuur betaald
2. Er is een betalingsregeling afgesproken
3. Het incassotraject wordt voortgezet in een gerechtelijke procedure

Direct uw incasso No cure No Pay indienen?​

Elk dossier krijgt de aandacht die het nodig heeft. Geef gemakkelijk uw vordering uit handen aan ons incassobureau. Lees wat klanten vertellen over onze service. Upload uw zaak online en wij nemen direct contact met u op!

No Cure No Pay incasso ervaringen van onze klanten

Zeer tevreden over de module monitoring van kredietlimieten. Eindelijk houden wij goed in de hand hoeveel limiet wij verstrekken. Kortom, top systeem!
Maria Lobbers
Maria Lobbers
Zakelijk
Er was slechts 1 brief nodig! Na mijn bestelling bij een webshop kreeg ik mijn geld niet terug bij een retour. Ik heb eindeloos inspanning moeten verlenen om de klantenservice zover te krijgen om het terug te betalen. Dat bleek helemaal niet nodig. Deze heren hebben het met 1 brief...
Dyane van Alphen
Dyane van Alphen

Onze incassospecialisten

In 10 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot wereldwijde marktleider op het gebied van incasso. “Wij gaan verder waar anderen stoppen”.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van incasso, of heeft u vragen over incasso? Onze specialisten staan u graag direct te woord. 

mr. May Leung

Incassojurist

mr. Wesley Boeters

Incassojurist

Bas Toet

Incassospecialist

Download nu gratis!

Vul uw gegevens in en ontvang gratis 5 tips voor een factuur


  Door dit formulier in te gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

  upload-rafiki@3x.png

  FAQ: Incasso No Cure No Pay

  Waarom 40.000 klanten u voor gingen

  Onze Incassojuristen & Adviseurs

  linkedin

  Vraag GRATIS Incasso advies aan

  Vul uw gegevens in en ontvang gratis incasso advies

   Neem telefonisch of per mail contact op

   Jelle de Vries
   Jelle de Vries
   Marketing Coordinator
   Een bijzonder prettige ervaring met deze firma. En dat zowel als schuldeiser en als "wanbetaler". Ons bedrijf werd aangeschreven in verband met een factuurtje dat we gemist hadden. Kan gebeuren natuurlijk. We ontvingen een friendly reminder. Omdat we geen kopie hadden van de factuur heb ik die opgevraagd bij ze....

    Neem telefonisch of per mail contact op