Klantervaringen

Vele ondernemers gingen u al voor. Lees hier wat hun ervaringen zijn en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen. 

Zeer tevreden over de module monitoring van kredietlimieten. Eindelijk houden wij goed in de hand hoeveel limiet wij verstrekken. Kortom, top systeem!
Maria Lobbers
Maria Lobbers
Zakelijk
Ik ben zelf als ondernemer al jaren actief binnen de bouw. Ik heb erg veel last gehad van hoofdaannemers die niet betalen binnen de termijnen, erg vervelend want ik moet ook me rekeningen betalen. Het Invorderingsbedrijf heeft mij hiermee geholpen. Ook heeft het Invorderingsbedrijf met...
Roderick Visser
Roderick Visser
Ik bevond mij op onbekend terrein toen ik voor het eerst beslag wilde leggen voor een onbetaalde vordering (had ik al vaak willen doen maar nooit gedaan). Er stond veel op het spel en ik wist dat ik een advocaat nodig had om beslag te...
Loek Heesters
Loek Heesters
Geweldig! Ik ben ongelooflijk goed gesteund en ben in het hele proces meegenomen! Uiteindelijk is de zaak succesvol afgerond, aanrader!
Sharon Wubben
Sharon Wubben
Groothandel
Kun je je het voorstellen? Bestel je pizza en dan komen ze niet. Nadat ik heb geklaagd, kreeg ik nog steeds geen terugbetaling. Ik heb dit incassobureau ingeschakeld en moet zeggen: ze strijden voor jouw vordering. No cure no pay is mij echt goed bevallen.
Tristan Nederhof
Tristan Nederhof
Vroeger leverden wij krediet aan bedrijven waar dit eigenlijk niet verstandig was met als resultaat dat we aardig wat geld zijn 'verloren'. Met de Riskmanager kunnen wij beter onze risico's berekenen.
Arjen Lubbersma
Arjen Lubbersma
Zakelijk