The right space

Make more profit, take less risk

Erg vervelend, debiteuren die te laat of zelfs helemaal niet betalen. Helaas komt het nog vaak genoeg voor. Wanbetaling kan voor vervelende gevolgen voor uw organisatie zorgen. Een slecht debiteurenbeheer zorgt namelijk voor verspilling van kostbare tijd en geld.

Why Riskprotector

Hoe is het debiteurenbeheer binnen uw organisatie ingericht? Is het al optimaal of is er nog ruimte voor verbetering? Veel organisaties zijn vandaag de dag nog veel kostbare tijd kwijt aan debiteurenbeheer en het bijhouden van de facturen. Dit is opzich geen ramp maar het wordt ingewikkelder wanneer uw debiteur niet betaalt of als uw bedrijf wil gaan groeien. Naast het feit dat het ontzettend vervelend is moet er ook personeel worden ingeschakeld waardoor u onnodig veel tijd en geld kwijt bent aan het handmatig versturen van aanmaningen en herinneringen. Het is namelijk mogelijk om uw debiteurenbeheer slim te optimaliseren en te automatiseren met de Riskprotector.

De Riskprotector is een app van Starspace business apps die het debiteurenbeheer een stuk efficiënter maakt, maar de Riskprotector is veel meer dan dat. Naast het overzichtelijke debiteurenbeheer geeft de Riskprotector inzicht in de kredietinformatie en het incasseren van openstaande vorderingen een stuk sneller en goedkoper.

Belangrijke data in één duidelijk overzicht

Inzicht in kredietrapporten van al uw zakenpartners

Mogelijkheid voor het monitoren van het kredietlimiet

Meer tijd en geld voor belangrijkere zaken

Beperk uw risico’s met de Riskprotector

Met de Riskprotector worden kredietrisico’s vroegtijdig ontdekt, wordt het debiteurensaldo verlaagd en worden openstaande vorderingen doorgaans eerder betaald. Dit resulteert in een optimale cashflow. En door een optimale cashflow kan de liquiditeitspositie verhoogd worden en het concurrentievoordeel worden vergroot.

De Riskprotector bestaat uit vier essentiële onderdelen die uw organisatie helpen onnodige tijd en kosten te besparen. Hieronder staan de onderdelen weergeven:

Deze onderdelen maken samen het optimale debiteurenbeheer mogelijk, zowel nationaal als internationaal. De Riskprotector geeft u namelijk een digitaal overzicht van al uw openstaande en betaalde facturen in binnen en buitenland waardoor het mogelijk is om vanaf iedere plek een dossier in te dienen.

Naast al uw openstaande en betaalde bedragen kunt u met de Clientreporter in één oogopslag de krediet- en verhaalsrapporten van uw klanten inzien. En is het mogelijk om inzicht te krijgen in de DSO rapportagesDSO, ofwel: ‘Days Sales Outstanding’ is een belangrijke indicator en is het gemiddelde aantal dagen dat een factuur open staat.

De Riskmanager geeft u een uitgebreid overzicht van alle openstaande bedragen en het bijbehorende kredietlimiet. Om de risico’s binnen uw organisatie te beperken is het mogelijk om een kredietlimiet in te stellen zodat de debiteur niet nog meer schulden kan maken dan u wilt.

Tot slot het onderdeel Debtorcare, hier vindt u al uw acties in een duidelijk overzicht terug, zo ziet u direct hoeveel aanmaningen zijn verstuurd en is het mogelijk om met één klik een volgende actie te ondernemen in het incassoproces, denk bijvoorbeeld aan een volgende aanmaning sturen. Daarnaast is het ook mogelijk om uw incasso proces te automatiseren door middel van op maat gemaakte workflows. Waarmee u het incassoproces geheel naar eigen wil kunt invullen, u behoudt de controle en bepaald zelf wat en wanneer uw klant iets ontvangt. 

De Debtocare zorgt daarentegen ook voor het behoud van een goede relatie met uw klanten. Alle aanmaningen worden door onze incassopartner gemaakt en verzonden, zo hoeft u niet vanuit uw eigen naam ‘vervelende’ aanmaningen te versturen, waardoor de relatie met uw klant niet stuk kan lopen of verslechteren.

Betaalt uw klant na meerdere herinneringen alsnog niet? Dan kunt u met één klik hulp inschakelen van een incassobureau. Met behulp van onze nauw verwante incassopartners is het mogelijk om direct een incasso traject te starten. Alles onder één dak dus.

Voordelen van de Riskprotector

Onze incassopartners beschikken over een deskundig en ervaren team met ‘eigen’ juristen in dienst waardoor zij 85% van de openstaande facturen al in de minnelijke fase incasseren. Daarnaast beschikken zij over een ruime ervaring op het gebied van het verbintenissenrecht en de incasso van onverschuldigd betaalde bedragen. Zo weten zij precies welke maatregelen genomen moeten worden voor een succesvol en risicoloos debiteurenbeheer.

What our clients say

Uitstekend! Helder dashboard en goede terugkoppeling door vaste contactpersoon. Het lukte mij in 3 maanden niet om mijn openstaande facturen te innen. Ik ging daarom opzoek naar een no cure no pay incassobureau, zodat ik niet nog meer geld kwijt ben. Het Invorderingsbedrijf heeft in...
Willems Electrotechniek
Willems Electrotechniek
Techniek
Niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Ik had eigenlijk geen hoop meer dat mijn klanten zouden betalen. Ik wilde dan ook geen risico lopen om geld uit te geven, zonder zeker te weten dat ik mijn geld terug zou zien. Ongelofelijk dat je...
Poels-Janssen Logistics B.V.
Poels-Janssen Logistics B.V.
Marketing Coordinator
Ik heb een incasso van een moeizame factuur ingediend. Dat bleek gelukkig geen probleem te zijn, want het is uiteindelijk toch gelukt om ook voor deze factuur betaald te krijgen, helemaal super.
Kampschreur BV Projectstoffering
Kampschreur BV Projectstoffering
Groothandel
Een bijzonder prettige ervaring met deze firma. En dat zowel als schuldeiser en als "wanbetaler". Ons bedrijf werd aangeschreven in verband met een factuurtje dat we gemist hadden. Kan gebeuren natuurlijk. We ontvingen een friendly reminder. Omdat we geen kopie hadden van de factuur heb...
Jelle de Vries
Jelle de Vries
Marketing Coordinator
Op aanraden van mijn eigen advocaat heb ik mijn vordering hier aangemeld. Mijn eigen advocaat kon het niet doen want mocht niet no cure no pay werken (en dit kantoor wel). Na aanmelding is alles gelijk opgestart. Vriendelijke medewerkers en afspraken zijn altijd nagekomen. Ze...
Sara de Winter
Sara de Winter
Het was een vervelende beslissing dat ik het geld dat ik had uitgeleend aan een familielid moest terugvorderen via een incassobureau. Toch ben ik blij dat ik het heb gedaan. Ik heb mijn geld ontvangen en gelukkig is de relatie niet beschadigd.
Jamy Soest
Jamy Soest
Particulier
Als zeer goed beschouwd. Na het indienen van mijn vordering is de zaak snel opgepikt. Dat resulteerde ook in een snelle betaling. Ik ben erg tevreden over hoe mijn zaak is behandeld en kom de volgende keer zeker terug.
B Mediate Housing
B Mediate Housing
Vastgoed
Nadat ik een meubel set via Marktplaats had verkocht zou de koper online het geld overboeken. Dat is nooit gebeurd en er werd niet meer gereageerd op mijn telefoontjes. Vreemde ogen dwingen, want toen het Invorderingsbedrijf achter de koper aanging was de betaling direct gedaan....
Anna Loyd
Anna Loyd
Particulier
Wij zijn zeer te spreken, dat we tot nu toe onze vorderingen hebben kunnen ontvangen. En dat ons op deze manier veel werk uit handen wordt genomen. Ook nog eens zonder risico voor ons. De debiteur betaalt de incasso kosten en wij ontvangen ons geld....
Broeders Transport B.V.
Broeders Transport B.V.
Transport
Wij hebben als vereniging een vordering gehad van contributie. Ondanks alle smoesjes heeft het incassobureau het toch voor elkaar gekregen met kennis en vasthoudendheid om de vordering te incasseren. Het incassotraject is zeker aan te raden! Een volgende keer zal ik er zeker weer gebruik...
Johan Verheesen
Johan Verheesen
Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!
Wester-Beton BV
Wester-Beton BV
Groothandel
Handelen snel, nemen alle zorg uit handen en communiceren goed over de status van lopende dossiers. Kortom, zeer tevreden klant!
Control BV
Control BV
Zakelijk
De afhandeling duurde even, maar het eindresultaat telt uiteindelijk. Ben hierover meer dan tevreden!
Microcare International B.V.
Microcare International B.V.
Groothandel
Super snel geregeld. Direct resultaat. Via het online portaal kon ik continu de status van de zaak bekijken, dat vond ik erg prettig want ik wist meteen waar ik aan toe was.
BKS Service BV
BKS Service BV
Techniek
Geweldig! Ik ben ongelooflijk goed gesteund en ben in het hele proces meegenomen! Uiteindelijk is de zaak succesvol afgerond, aanrader!
Power Plastics B.V.
Power Plastics B.V.
Groothandel
Ik was eerst bang dat het niet zou lukken om buitenlandse vorderingen te incasseren. Maar ik moet zeggen dat ik toch positief verrast werd! Het Invorderingsbedrijf heeft voor ons zowel in België als Nederland al heel wat achterstallige betalingen kunnen verwerken. Wij zijn zeer tevreden!
LITES Film Amsterdam
LITES Film Amsterdam
Camera & Lighting rental
Zeer professioneel, duidelijk, behulpzaam en vriendelijk! Prettige ervaring/samenwerking. Zeker een aanrader!
Montage Team Enschede
Montage Team Enschede
Bouwbranche
Goede service! Mijn zaak was binnen de kortste keren afgehandeld, en ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn zaak. Hier kom ik zeker nog een keer terug!
King Ping Bedrijfsimperialen b.v.
King Ping Bedrijfsimperialen b.v.
Zeer tevreden! Verstand van zaken als de klant je factuur niet wil betalen. Daardoor snel het gewenste resultaat. Ik vind hun No Cure No Pay formule echt top.
De Jong
De Jong
Italiaans Restaurant
Super goed bedrijf! Maar vooral het snelle handelen van Danny de Jong. Ook voelde ik mij heel serieus door hem. Zijn communicatie was goed en duidelijk, maar ook snel en hij ging gelijk aan de slag!! Ook de afwikkeling is heel correct gedaan door hem.
Angela De Rot
Angela De Rot
Particulier
Fantastische ervaring. Snelle en professionele begeleiding, begrip voor de zaak en de debiteur betaalde vrijwel direct nadat ik het invorderingsbedrijf inschakelde. Volgende keer ga ik niet meer zelf achter de onbetaalde rekeningen aan en schakel ik het invorderingsbedrijf direct in!
Dave Timmermans
Dave Timmermans
Particulier
Je wordt netjes geholpen. In mijn geval ging het om een laag bedrag (36 euro) maar toch wordt er de tijd voor je genomen en doen ze hun best om je te helpen. Zeker een aanrader!
Marijn Overtoom
Marijn Overtoom
Particulier
Een bedrijf met passie voor dienstverlening! Ze analyseren snel wat je als bedrijf verwacht en geven goed advies. Danny is een topper en heeft naast kennis ook nog gevoel voor humor. Invorderen is niet leuk, maar de mensen maken het leuk door hun persoonlijke contact...
‘t Pippi Huis
Kinderdagverblijf
Zeer goede ervaring! Het personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor u. Adviezen zijn eerlijk en professioneel. Ik zou deze firma zeker aanbevelen!
J.W. Meijeringh Hendriks
J.W. Meijeringh Hendriks
Zakelijk

Make more profit, take less risk

Kan uw debiteurenbeheer ook beter? Beperk uw kosten en risico’s en bespaar uzelf veel tijd en moeite. Onze partners beschikken over een deskundig en ervaren team met ‘eigen’ juristen in dienst waardoor zij 85% van de openstaande facturen al in het minnelijke traject kunnen incasseren.

Lukt het niet om de openstaande vorderingen in het minnelijke traject (buitengerechtelijke fase) te innen? Geen probleem. Starspace gaat verder waar andere stoppen. Waar andere stoppen schakelen wij het gerechtelijk traject in. Het gerechtelijk traject wordt wordt geheel verzorgd door Starspace.

Starspace werkt nauw samen met geselecteerde gerechtsdeurwaarders, incasso advocaten en andere specialisten. Zo staat Starspace garant voor kwaliteit en hebben onze partners een landelijke deurwaarders dekking en beschikken wij over een internationaal partnernetwerk waardoor het niet uitmaakt waar de debiteur zich bevindt. Zo hoeft u niet bij verschillende partijen terecht en kan alles onder één dak geregeld worden.

Get in control of your growth en start vandaag nog met een free tour. Ons team is al jaren gespecialiseerd in credit management en sales care en kunnen u ten alle tijden van advies voorzien. Verder beschikken onze incassopartners over eigen juristen met een ruime ervaring op het gebied van het verbintenissenrecht en de incasso van onverschuldigd betaalde bedragen en weten precies welke maatregelen genomen moeten worden voor een succesvolle incasso. 

Vul het onderstaand formulier in en wij nemen direct contact op. Liever direct iemand spreken? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 070 – 762 0330 of e-mail.

services for the ultimate star

Make more profit, take less risk

Wilt u afspraak maken of grais advies? Log in met uw contactgegevens of vul het andertaande formulier in en wij bellen u binnen 2 uur terug.

FAQ: Veelgestelde vragen over de Riskprotector

Laatste Nieuwsberichten

Software ontwikkeling bedrijf Starspace: uw gids naar efficiëntie en groei

Software ontwikkeling bedrijf Starspace: uw gids naar efficiëntie…

Software ontwikkeling bedrijf Starspace: uw gids naar efficiëntie en groei In een wereld waarin technologie het…

Optimaliseren van processen: de sleutel naar groei

Optimaliseren van processen: de sleutel naar groei

Optimaliseren van processen: de sleutel naar groei In deze drukke moderne zakenwereld is het belangrijk dat…

Processen optimaliseren: de basis van bedrijfsgroei

Processen optimaliseren: de basis van bedrijfsgroei

Processen optimaliseren: de basis van bedrijfsgroei In de zakenwereld veranderen de concurrentie en de markt voortdurend.…

Duurzaam ondernemen: de tools van Starspace helpen u op weg

Duurzaam ondernemen: de tools van Starspace helpen u…

Duurzaam ondernemen: de tools van Starspace helpen u op weg Duurzaam ondernemen staat steeds meer in…

Bedrijfsprocessen optimaliseren: realiseer uw groeipotentie

Bedrijfsprocessen optimaliseren: realiseer uw groeipotentie

Bedrijfsprocessen optimaliseren: realiseer uw groeipotentie Efficiëntie en controle zijn essentieel voor het stimuleren van bedrijfsgroei en…

Optimaal groeien: succesfactoren en strategieën voor succes

Optimaal groeien: succesfactoren en strategieën voor succes

Optimaal groeien: succesfactoren en strategieën voor succes Optimaal groeien is een doel dat veel bedrijven nastreven,…


    Door dit formulier in te gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.